محل لوگو

طرح توجیهی و امکانسنجی میدان میوه و تره بار شهرداری


طرح توجیهی و امکانسنجی میدان میوه و تره بار شهرداری آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح تولید هتل آپارتمان اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید :

 

فهرست

1- فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی- مالی.

خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح..

2- فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی.

2-1 سوابق متقاضی مشارکت

2-6 – مجوزهاي موردنیاز

2-7 بررسي توانمندي‌هاي متقاضیان مشارکت پروژه.

فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح

3 فصل سوم.

3-1 استان تهران..

3-2 مزیت‌های مهم و اقتصادی استان تهران

3-3 شاخص‌های بخش کشاورزی استان تهران.

3-4 توانمندی‌های بخش صنعت و معدن

3-5 بخش مسکن..

3-6 حوزه اصناف..

4 مطالعات شهر سازی ضرورت احداث بازارچه میوه و تربار.

4-1 شناخت پایه

4-1-1 مقدمه

4-1-2 اهداف

4-1-3 بررسی و تحلیل محتوای اسناد فرادست.

4-1-4 تبیین چشم اندازها و اهداف مرتبط..

4-2-1 جمعیت پذیری

4-2-2 تراکم های ساختمان..

4-3-1 شبکه ارتباطی

4-2 تحلیل راهبردهای حوزه فراگیر.

4-5-1 طراحی راهبردهایی در قالب کاربری زمین به منظور تحقق چشم انداز و اهداف توسعه شهر.

4-5-2 طراحی راهبردها در قالب سناریوهای پیشنهادی.

4-5-3 ایجاد بازار میوه و تره بار با عملکرد فرامحله ای

4-5-4 ساخت مجموعه با کاربری مختلط فرامحله ای

4-5-5 ساخت فرهنگسرا با عملکرد فرامحله ای.

4-5-6 نتیجه گیری.

4-5-7 معیارهای برنامه ریزی و سازماندهی فضایی میدان میوه و تره بار.

4-5-8 اصول و معیارهای مدیریت میدان میوه و تره بار.

  1. موقعیت پروژه.

جدول 3-5 – وضعیت زمین محل اجرای بازارچه میوه و تربار.

5- فصل پنجم: بررسی ویژگی‌هاو استاندارهای فروشگاهی..

5-1 پارامترهای مؤثر در برآوردهای اجرائی طرح. بازارچه میوه و تربار.

5-2 مزیت‌های احداث بازارچه های متمرکز عرضه محصولات

5-3 . تعاریف موضوعی:

5-4 اهمیت نظام توزیع و خدمات مرتبط

5-5 ضرورت استاندارد سازی و نواوری در نظام توزیع

5-6 بازارچه های عرضه محصولات همگن ، بازارچه ها و فروشگاههای بزرگ

5-7 گروه های اصلی محصولات غذایی

5-8 طیقه بندی های بین المللی کدهاي ISIC محصولات

5-9 استانداردهاي و اصطلاحات تخصصی مراکز عرضه محصولات

5-12 ظرفیت سنجی خدمات بازارچه.

5-13 بررسی خدمات جایگزین

5-14 اهمیت استراتژیک فروشگاهها و غرفه های محصولات غذایی.

5-15 كشور هاي عمده ارایه این خدمات

5-16 عوامل مؤثر و قيمت فروش محصولات و ارایه خدمات بازارچه

5-17 نرخ بندی کرایه غرفه های بازارچه.

6- فصل ششم: مطالعه بازار و بررسي اقتصادي طرح

6-1 عرضه

6-2 تقاضا:

6-3 تقاضاي داخلي:

6-4 پيش‌بيني تقاضا آتی

6-5 عمده کانونهای نقاضا

6-6 تحليل موازنه پيش‌بيني امکانات عرضه و پيش‌بيني تقاضا

6-7 برنامه ریزی واگذاری غرفه های بازارچه

6-8 جمع‌بندي، نتيجه‌گيري و ارائه پيشنهاد

7 مستندات سازه ای و معماری بازارچه

7-1 سناریو های استقرار بخش تجاری و خدماتی بازارچه

7-2 سناریو :مطلوب – بازار میوه و تره بار در یک طبقه با پاركینگ

7-3 پلان های سازه بازارچه میوه وتره بار

7-4 ملاحظات عمومی سازه.

7-5 پلان های معماری بازارچه

8 فصل هشتم : تامین مالی و هزینه های سرمایه گذاری

8-1 هدف از ایجاد طرح

8-2 روشهای تامین مالی و جذب سرمایه گذاری

8-3 تامین مالی وسرمایه گذاری خارجی در بنگاههای اقتصادی

8-4 تامین مالی خارجی به روش های غیر قرضی.

8-5 قراردادهای بیع متقابل: (Buy Back)

8-6 قراردادهای B.O.T ساخت، بهره برداری ، واگذاری ( Build-Operation-Transfer)

8-7 مزایای B.O.T.

8-8 مشکلات اجرایی نمودن قراردادهایBOT. 95

8-9 فرایند بکارگیری پروژه BOT.

8-10 قراردادهای B.O.O ساخت، بهره برداری ، مالکیت (Build -Operation- Own).

8-11 قراردادهای B.L.T ساخت، اجاره، انتقال (Build-Lease-Transfer).

8-12 تفاوت ها و تشابه های دو روش B.L.T و BOT.

8-13 قراردادهای B.L.O ساخت، اجاره، بهره برداری (Build – Leasing – Own)

8-14 O. B ساخت – بهره برداری ( (Build – Operate)

8-15 B. T ساخت – تحویل( (Build – Transfer)

8-16 ساخت – تحویل- اجاره B.T. L ( (Build – Transfer- Leasing )

8-17 R .O. O با زسازی، بهره برداری، مالکیت ( Rehabilitate Operation own. )

8-18 R.O. T بازسازی، بهره برداری، انتقال ( Rehabilitate Operation Transfer).

8-19 D.O.T توسعه، بهره برداری،انتقال ( Development Operation Transfer. )

8-20 تعیین ظرفیت و پيش‌بيني توليد.

8-21 هزينه‌هاي سرمايه‌گذاري واحد تولیدی..

8-22 زمين..

8-23 محوطه‌سازي.

7-1 ساختمان

8-24 تأسيسات:

8-25 هزينه‌هاي قبل از بهره‌برداري

8-26 سرمايه در گردش

8-27 هزينه‌هاي عمیلیاتی بازارچه میوه و تربار.

8-28 حقوق و دستمزد

8-29 هزينه آب، برق، سوخت و ارتباطات..

8-30 تعمير و نگهداري.

8-31 هزينه استهلاک.

8-32 حمع هزينه‌هاي ثابت و متغير

8-33 نقطه سربه‌سر

8-34 زمان‌بندي اجراي طرح..

9 فصل تهم: مطالعه مالی.. 114

9-1 پیش بینی عملکرد سود و زیان

9-2 پیش بینی منابع و مصارف

9-3 پیش بینی منابع ترازنامه

9-4 جدول عایدات نقدی

9-5 برخی از نسبتهای مالی

10 محاسبات کامفار.

10-1 جدول پیش فرض های کامفار.

10-2 خروجی نسبت های محاسبه شده.

10-3 روش های توزیع سود.

10-4 بررسی سهم دوره ای فروش

10-5 جریان نقدینگی.

10-6 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth)

10-7 نرخ داخلي بازگشت سرمايه (IRR)

10-8 نرخ بازگشت داخلي براي آورده سهامداران (IRRE)

10-9 ارزش فعلي خالص (NPV)

10-10 نقطه سریسر.

10-11 تراز و نسبتها

10-12 نسبت کارایی.

10-13 نرخ داخلي بازگشت سرمايه (IRR):

10-14 تحلیل حساسیت نسبت به هزینه‌های تولید

10-15 دوره بازگشت سرمایه

10-16 ارزش افزوده.

 

منبع: طرح توجیهی و امکانسنجی میدان میوه و تره بار شهرداری

  انتشار : ۱ فروردین ۱۴۰۳               تعداد بازدید : 8

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما